FloraXchange timmert aan de weg. Niet alleen het aantal nieuwe kwekers blijft groeien maar ook het assortiment neemt toe. Vanaf vandaag zijn er op FloraXchange ook snijbloemen beschikbaar. Vier gebera kwekers van het snijbloemencollectief ‘de FlowerRacket Groep’ hebben zich aangesloten op het innovatieve communicatieplatform FloraXchange.

De kwekers van de FlowerRacket Groep reageren enthousiast: ‘ Het is allemaal nog erg nieuw maar we hebben er alle vertrouwen in dat dit platform ons verder gaat helpen en ervoor gaat zorgen dat ons actuele aanbod op een gemakkelijke manier verspreid wordt’. 

FloraXchange
FloraXchange is een online communicatieplatform dat kwekers ondersteunt in het verspreiden van het aanbod. Kwekers houden op FloraXchange hun assortiment bij en van daaruit wordt het aanbod kenbaar gemaakt aan de kopers waarmee hij is gekoppeld. De koper wordt zo continu op de hoogte gehouden van de catalogus en aanbodsgerelateerde zaken van de kweker. Naast snijbloemen biedt FloraXchange ook kamer- en tuinplanten, perkgoed en planten aan. Meer informatie over FloraXchange vindt u op: www.floraxchange.nl