Op donderdag 16 januari vond de exporteursmiddag van FloraXchange plaats in het Green Event Centre van Bunnik Plants in Bleiswijk. Tijdens deze innoverende middag is FloraXchange vooral ingegaan op de trends en ontwikkelingen in de sector en hoe FloraXchange hier als innovatief communicatieplatform op in speelt. Mede door de hoge opkomst en de positieve reacties was de middag een groot succes.

Joost Stolker van Stolker Plants was ook erg enthousiast over de bijeenkomst. ‘De bijeenkomst was toekomstgericht en erg interessant. Het heeft ons dan ook zeker aan het denken gezet en dat is altijd goed, we gaan hier zeker mee aan de slag’.

FloraXchange
FloraXchange is een online communicatieplatform dat kwekers ondersteunt in het verspreiden van het specifieke aanbod. Kwekers houden op FloraXchange hun assortiment bij en van daaruit wordt het specifieke aanbod kenbaar gemaakt aan de kopers waarmee hij is gekoppeld. De koper wordt zo continu op de hoogte gehouden van de catalogus en aanbodsgerelateerde zaken van de kweker. Meer informatie over FloraXchange vindt u op: www.floraxchange.nl