10 april 2014. Het gebeurt regelmatig dat exporteurs online een mix van planten willen bestellen terwijl een bepaalde plant of pot uit die mix toch niet leverbaar blijkt te zijn. FloraXchange heeft daarom de live-voorraad in het leven geroepen. De live-voorraad zorgt ervoor dat exporteurs op ieder moment van de dag kunnen zien wat het actuele aanbod is. Deze nieuwe functionaliteit is vooral interessant voor kwekers die veel met toevoegde waarde en een mix van planten werken.

Nick Grootscholten van Junglestar is erg enthousiast over deze nieuwe functionaliteit. ‘’Door de live-voorraad kan ik het totaal aantal beschikbare planten per soort op één plek invoeren. De live-voorraad is gekoppeld aan het klant specifieke aanbod richting de klanten. Als iemand via de webshop bestelt, telt de live-voorraad af dus zodra het artikel uitverkocht is, kan er automatisch niet meer besteld worden. Dit betekent ook dat als een bepaalde pot of plant niet meer leverbaar is, de mix ook niet beschikbaar is. De live voorraad werkt erg goed, wij zijn dan ook erg blij met deze nieuwe functionaliteit’’.

FloraXchange
FloraXchange is een online communicatieplatform dat kwekers ondersteunt in het verspreiden van het specifieke aanbod. Kwekers houden op FloraXchange hun assortiment bij en van daaruit wordt het specifieke aanbod kenbaar gemaakt aan de kopers waarmee hij is gekoppeld. De koper wordt zo continu op de hoogte gehouden van de catalogus en aanbodsgerelateerde zaken van de kweker. Meer informatie over FloraXchange vindt u op: www.floraxchange.nl

Wil je meer weten over FloraXchange? Kijk dan op www.floraxchange.nl of neem contact op met Jan van der Lans via jan@floraxchange.nl of via 0174-642622.