Het commerciële netwerk van FloraXchange kan voor iedere kweker (ongeacht zijn eigen automatisering) een belangrijke rol spelen. Het commerciële netwerk van FloraXchange verbindt hem met de exporteurs waar hij zaken mee doet. De exporteur wordt zo continu op de hoogte gehouden van catalogus en aanbodsgerelateerde zaken van de kweker. Zo kunt u FloraXchange inzetten als:

Eigen website/webshop
Met het aanbod en de catalogus als basis kan een kweker FloraXchange ook inzetten als zijn eigen webshop. Door FloraXchange te kiezen als eigen webshop krijgt de kweker direct een waslijst aan functionaliteiten, waarmee hij in één klap een professionele en 'high-end' webshop heeft. Deze webshop is in staat om aanbod af te tellen, florecom orders te versturen en EKT berichten uit te sturen.

Aanbodverspreider
Betrouwbaar aanbod op een zo eenvoudig mogelijke manier verspreiden is één van de peilers van FloraXchange. De kweker kan met behulp van 1 dashboard zijn aanbod verspreiden naar alle verschillende systemen.

Koppeling PlantConnect
Vanuit FloraXchange kunt u direct PlantConnect vullen. Door deze koppeling hoeft u uw aanbod niet meerdere keren in te geven om toch overal in beeld te komen. PlantConnect plaatst het aanbod op hun aanbodsbank en/of webshop en stuurt het in sommige gevallen ook door naar de systemen van exporteurs.  

Koppeling klantspecifiek aanbod
Ook voor het klantspecifieke aanbod kunt u FloraXchange inzetten. Met diverse kopers hebben wij een rechtstreekse koppeling, waardoor uw aanbod direct op de webshops van een exporteur wordt getoond.

FloraXchange voor de weeklijsten
Exporteurs willen graag klantspecifiek aanbod, maar het liefst van een beperkt aantal artikelen. FloraXchange biedt daarom een nieuwe functionaliteit die het maken van klantspecifiek en betrouwbaar aanbod erg eenvoudig maakt. Voor u geeft deze nieuwe functionaliteit inzicht in wat de markt echt van u wilt weten. Deze optie noemen wij de ''weeklijst''. De exporteur bepaalt welke artikelen hij op zijn weeklijst wil hebben en FloraXchange maakt het voor u heel eenvoudig om deze prijzen op een snelle manier in te vullen/te controleren.