Hoe leuk is dit een potcover met geluk klavertjes het GELUKPOTJE Bijna het hele jaar door verkrijgbaar in vijf verschillende talen Nederlands Engels Duits Frans Pools Evt kan ook klant gericht geproduceerd worden, dus wilt u een andere tekst op het gele vlakje dan kan dat ook, of een andere taal no problem Dit vraagt wel wat meer tijd, zo'n twee weken en het moet dan wel om aantallen gaan.
Mangave is een intergenerieke hybride en heeft het beste van beide ouders: de duurzaamheid en grote, architectonische vormen van Agave, de unieke kleuren en tekening van Manfreda. Ook de zachtere stekels komen van Manfreda waardoor Mangave gemakkelijk te hanteren is. The Mad about Mangave®-serie heeft veel variëteiten met interessante vormen en kleuren. De Mangave is leverbaar in potmaten 13, 15, 19, 23 en 28 cm. De rassen van Mad about Mangave® zijn snelle groeiers. Wanneer ze de gewenste grootte bereiken, kun je ze minder water geven. Mangave houdt van een plek in de zon; dit is waar de kleuren en interessante bladtekeningen het beste tot uiting komen. De Mad about Mangave® zijn mooi in een pot of in de volle grond, maar ook kun je ze perfect mengen container met andere succulenten. Plant de Mangave in een goed waterdoorlaatbare grond. Ideaal voor buiten op je patio of balkon of als kamerplant. Het soort is winterhard tot -5 ºC dus je kan hem het beste in de wintermaanden naar bi
De Costus is een echte eyecatcher met zijn bonte blad. Het is een compacte plant met een wit en groene bladtekening. De Costus is eenvoudig te verzorgen, niet laten uitdrogen en op een lichte plek zetten, dan zal de Costus je dankbaar belonen met nieuw verassend blad....
Onze Pink Spider kan zowel binnen als buiten. Vanuit België krijgen wij de beste kwaliteit geleverd. In onze kwekerij in Honselersdijk worden ze in bloei getrokken en krijgen ze de beste zorg. Een echte limited edition. Interesse? Neem contact met ons op! Leverbaar vanaf week 9/10
De Campanula Takion, nieuw in ons assortiment. Mooie volle en harde planten (buiten opgekweekt en binnen (koud) afgekweekt). In een witte pot voorzien van productinformatie en barcode. Schitterende compacte planten die iedere achtertuin jaren zullen sieren.
Nieuw, een bontbladige Kalanchoe Aurora. 3 stekken per kweekpot, dus een mooie volle plant. Zeer gemakkelijk in onderhoud; deze Kalanchoe kan goed tegen droogte en zonlicht, daarnaast kan deze in het voorjaar en de zomer ook naar buiten; ideaal voor op het balkon of het terras. Vanaf week 14 is deze jaarrond leverbaar bij Bunnik Plants.
Dit is de nieuwe zachtgele Camilla. Het is een nieuwe kamillesoort. De lintbloemen krullen bij het afrijpen, we hopen dat dit de komende tijd minder wordt. Vanaf week 6 veilen we een 15-20 emmers per week met 100 stuks erin, lengte 50 cm. tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
Eetbare Violen bloemetjes in pot gekweekt die door de consument zelf te oogsten is . Door dat deze violen in een pot gekweekt zijn kan de consument er meerdere keren van oogsten en zijn ze lang houdbaar. Deze eetbare bloemen zijn op biologische wijze gekweekt en zitten bij ons in de collectie eetbare kruiden. Leverbaar in diverse vrolijke kleurtjes.
Pure white well-formed, fully double. Good substance and bloom, reliable, strong stem, 28", blooms mid-season with good vigor. Nice foliage. Well proportioned plants ...................................................................................................................... .................................................................................................................................................................
De Campanula Takion, nieuw in ons assortiment. Mooie volle en harde planten (buiten opgekweekt en binnen (koud) afgekweekt). In een witte pot voorzien van productinformatie en barcode. Schitterende compacte planten die iedere achtertuin jaren zullen sieren.
White with nice style of ball form of petallage. Large rounded guard petals, No stamens, pollen or seed. Good substance and bloom. Reliable and fragrant. 32" height, mid-season bloom, good stems, vigorous deep, forest green foliage....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Dit nieuwe Curio-ras is een broertje van de Curio Mount Everest. Curio Blues is extra bijzonder door de fijnere en langere bladeren ten opzichte van de Everest. Blues is compacter opgebouwd en heeft veel vertakkingen, inclusief grondscheuten, waardoor er een mooi, vol product ontstaat. De koele, blauwe gloed over de plant is typerend voor de beide rassen. Dit is ook de meest belangrijke USP. Die kleur zie je bijna nergens anders in planten. Dit product past dan ook perfect in de huidige trends met een kleurenpallet van vergrijsde natuurtinten.
Ook dit seizoen hebben wij weer een ruim aanbod toegevoegde waarde met bol-op-pot producten. Dit leuke potje vindt u in het thema TENDER RED. Bent u benieuwd naar wat we u nog meer kunnen bieden? Neem dan een kijkje in ons aanbod via FloraXchange/Floriday of stuur ons een mail naar info@hlhogervorst.nl met het verzoek u de digitale catalogus te sturen.
De vaste plant Delosperma ofwel ijsbloem leent zich uitstekend voor een hangpot voor meer jaren plezier. Hij bloeit van half maart tot eind november het liefst op een zonnige plaats. Kan goed tegen droogte maar heeft liever voldoende vocht tot zijn beschikking. De bloei is vergelijkbaar met Portulaca. De bloemetjes openen zich bij voldoende licht. De bloemetjes zijn heerlijk geurend en bijzonder aantrekkelijk voor de bijen!
Decorum Concepts bestaat uit ecosystemen die met de hand in elkaar zijn gezet, van gerecycled karton en glas. Een milieuvriendelijke keuze dus! De terrariums van Decorum Concepts zijn zo ontwikkeld dat je geen water hoeft te geven en de plant toch groeit. Het water en de lucht in de terrariums worden continu hergebruikt door de afgesloten pot. De plantensoorten worden zorgvuldig geselecteerd en zijn daardoor uniek en exclusief.
NIEUW in ons assortiment: Narcis Toto. Bezit alle kwaliteiten van de Tête-à-Tête, maar heeft een witte bloem met een crèmekleurige cup. Op zoek naar andere Bol-op-Pot producten? Zoek niet verder, het concept "One-stop-Shop" is bij ons van toepassing. Bij ons vindt u een breed assortiment aan bollen!
Wasabi is een exclusieve culinaire verrassing. Het is een mooie groene plant met grote hartvormige bladeren die bovengronds volledig eetbaar is en voornamelijk geteeld wordt voor de stam. Na 1,5 tot 2 jaar is de stam groot genoeg om echte Wasabi pasta van te maken. In het voorjaar geeft de plant witte trosjes eetbare bloemen. Ook beschikbaar in pot 12cm Dutch Wasabi is de enige professionele teler van Wasabi in Nederland. Sinds 2018 telen wij wasabi en andere bijzondere eetbare Japanse gewassen in het Westland.
Dianthus CHANEL. Een exclusieve potanjer met een heerlijk zoete geur. De grote gevulde bloemen zijn bijzonder aantrekkelijk om te zien , het oog valt er direct op! Als kamerplant verspreid deze plant een heerlijke geur in huis en heeft men hier wel 6 tot 8 weken plezier van. Daarna kan de plant naar buiten, want bij koelere temperaturen en voldoende licht geeft hij het hele jaar bloemen. Ook deze Dianthus kan bij een gematigde winter tot 7 graden vorst overleven. Met zijn mooie kleur en heerlijke geur is de Dianthus CHANEL een echte aanwinst voor in huis en in de tuin!!!
Nieuw, een bont bladige Spathiphyllum . Een heel sterke plant die groen wordt aangeboden maar ook gaat bloeien. Als groene plant heel decoratief en luchtzuiverend. Hoe ouder de plant ,hoe meer het blad bonter wordt. Zeer goede retenties van consumenten. Later volgen meer potmaten en soorten. Spathiphyllum 'Diamond'
The ice plant is a very beautiful plant. We are only one of the few who grow this plant. The orginal name of the ice plant is 'dorotheanthus bellidiformis' The special thing about the ice plant is that it closes its flower in the dark and when the sun comes out, the flower opens. Great diversity of colors !!
Chic rainbow. Special flowers for special people. Imagine that all the colors of the rainbow are in one flower. Astonishing! Chic Rainbow is grown as a white spray chrysanthemum. With a special post-harvest technique, in collaboration with Happy Colors BV, all kinds of vibrant colors appear in the petals. The ultimate WOW effect! The colors are transported through the vascular system to the petals, keeping the dye inside the flower cells. Design by Peter van de Werken. Surprise your customer.