Foto's

Foto's van je product zijn heel erg belangrijk. Zorg er daarom voor dat je foto's altijd up to date zijn. Je kan de foto's van je producten op deze pagina beheren. Bovenaan deze pagina kan je precies zien welke afbeeldingen je nog moet bewerken. Door op ''nog te doen'' te klikken zie je in een oogopslag welke afbeeldingen nog opgepakt moeten worden. Door op de afbeelding te klikken kan je de afbeelding vierkant maken. 

Vierkante foto's

Om een kweker niet te belasten met het maken van nieuwe foto's hebben wij een handig stuk gereedschap gemaakt waarmee je op een snelle manier een vierkante variant van een productfoto kan generen. Dit gereedschap kan je snel en eenvoudig gebruiken in FloraXchange. De vierkante foto staat gewoon naast de normale foto's. Deze foto's worden vervolgens aangeboden aan de exporteurs die hierin geïnteresseerd zijn. Wil je meer weten over de vierkante foto's? Bekijk dan snel deze pagina.

Welke foto's moet ik toevoegen?

Je bent verplicht om een een productfoto toe te voegen aan je aanbod. Als je geen foto toevoegt is het ook niet mogelijk om aanbod toe te voegen. Het is echter wel slim om meerdere type foto’s toe te voegen zodat de exporteurs je producten goed kunnen bekijken.

Tanja Duijvesteijn

Geschreven door Tanja Duijvesteijn

Tanja is de steun en toeverlaat voor kwekers. Tanja was, voordat ze bij FloraXchange kwam werken, een gebruiker van het platform en kan zich daarom ook goed verplaatsen in de processen aan de andere kant van de lijn.

Deze pagina is vr 15 januari om 09:46 voor het laatst gewijzigd