Netwerk bijhouden

Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk exporteurs je volgen is het belangrijk dat je exporteurs blijft uitnodigen, ook als je al een tijd actief bent op FloraXchange. Het aantal exporteurs blijft namelijk toenemen. Zodra een nieuwe exporteur zich aan heeft gemeld op Floraxchange verschijnt er een melding op het dashboard. Door hierop te klikken gaat er direct een verzoek naar de exporteur zodat hij je kan volgen.

Kopers toestemming geven

Als je een verzoek binnenkrijgt dat een exporteur je wilt gaan volgen moet je toestemming geven. Dit verzoek komt direct binnen op je dashboard. Door op het verzoek te klikken kan je direct toestemming geven.

Kopers uitnodigen

Om je netwerk zoveel mogelijk uit te breiden is het slim om regelmatig kopers uit te nodigen. Naast exporteurs is het ook mogelijk om inkopers van exporteurs uit te nodigen om je te gaan volgen. Ook inkopers die nog niet in FloraXchange staan kan je aan je netwerk toevoegen door een e-mailadres en naam in te vullen. Je kan exporteurs uitnodigen door op de button ‘’netwerk’’ te klikken en vervolgens op netwerk uitbreiden.

Tanja Duijvesteijn

Geschreven door Tanja Duijvesteijn

Tanja is de steun en toeverlaat voor kwekers. Tanja was, voordat ze bij FloraXchange kwam werken, een gebruiker van het platform en kan zich daarom ook goed verplaatsen in de processen aan de andere kant van de lijn.

Deze pagina is wo 13 januari om 15:49 voor het laatst gewijzigd