Omslagfoto toevoegen

Op je profielpagina is het mogelijk om een profielfoto toe te voegen. Deze kan je toevoegen door rechts bovenin op je profielfoto te klikken en op ‘’eigen pagina’’ te klikken. Bovenin deze pagina zie je direct je omslagfoto. Om een nieuwe omslagfoto toe te voegen klik je op ‘’omslagfoto bewerken’’ en voeg je een nieuwe foto toe.

Foto albums beheren

Om je persoonlijke pagina te pimpen is het mogelijk om foto albums toe te voegen. Om deze toe te voegen ga je naar deze pagina. Vervolgens klik je op 'fotoalbums' Hier kan je een fotoalbum toevoegen door op de button 'toevoegen' te klikken. Allereerst geef je het fotoalbum een naam en dan kan je gelijk foto’s toevoegen door op de button 'bestand kiezen' te klikken. Als je de foto toevoegt staat hij automatisch in het fotoalbum. Dit fotoalbum wordt automatisch uitgelezen op je kwekerspagina onder de button 'Fotoalbums'.

Tanja Duijvesteijn

Geschreven door Tanja Duijvesteijn

Tanja is de steun en toeverlaat voor kwekers. Tanja was, voordat ze bij FloraXchange kwam werken, een gebruiker van het platform en kan zich daarom ook goed verplaatsen in de processen aan de andere kant van de lijn.

Deze pagina is wo 13 januari om 15:21 voor het laatst gewijzigd