Picklijsten uitprinten

Onder de button ‘bestellingen verwerken’ kan je picklijsten uitprinten en bestellingen indelen op karren. Als er via FloraXchange wordt afgerekend kan je op deze pagina ook SSCC’s uitprinten.

Wat is een SSCC en hoe kan ik die uitdraaien?

SSCC staat voor Serial shipping container code. Dit is een manier voor het lokaliseren van goederen. Je kunt deze brief uitdraaien onder de button 'transacties'/ 'bestellingen verwerken'.

Hoe kan ik een picklijst uitdraaien?

Je kan een picklijst uitdraaien door in het transactieoverzicht op de button ‘’bestellingen verwerken’’ te klikken. Als je op het print icoontje klikt kan je een picklijst afdrukken. Je kan de picklijst als geheel afdrukken of per exporteur.

Karren indelen

Via de button ‘’bestellingen verwerken’’ kan je karren indelen. Als je meerdere kleine bestellingen op één kar wilt zetten kan je de artikelen van de ene naar de andere kar verslepen.

Tanja Duijvesteijn

Geschreven door Tanja Duijvesteijn

Tanja is de steun en toeverlaat voor kwekers. Tanja was, voordat ze bij FloraXchange kwam werken, een gebruiker van het platform en kan zich daarom ook goed verplaatsen in de processen aan de andere kant van de lijn.

Deze pagina is wo 13 januari om 16:39 voor het laatst gewijzigd