Weeklijsten

Een weeklijst is bedoeld voor kopers om het aanbod voor de komende week kenbaar te maken. Een exporteur bepaalt welke artikelen er op zijn weeklijst worden gezet.

Als je de weeklijst voor een specifieke exporteur wilt vullen, klik je op die specifieke exporteur. Vervolgens kan je prijzen en aantallen vullen, ook kan je specifieke prijzen aan- en uitzetten. Als voor je meerdere exporteurs dezelfde prijs hanteert, is het slim om de knop  ‘regulier overnemen’ te gebruiken. Hierdoor hoef je niet voor meerdere exporteurs dezelfde prijzen te vullen.

Als een bepaald artikel niet leverbaar is kan je ervoor ervoor kiezen om het aanbod op ‘’niet leverbaar’’ te zetten in de weeklijst. Om ervoor te zorgen dat het artikel in alle weeklijsten wordt weergegeven als niet leverbaar, is het mogelijk om in de catalogus onder de artikelgegevens het product op niet leverbaar te zetten.

Tanja Duijvesteijn

Geschreven door Tanja Duijvesteijn

Tanja is de steun en toeverlaat voor kwekers. Tanja was, voordat ze bij FloraXchange kwam werken, een gebruiker van het platform en kan zich daarom ook goed verplaatsen in de processen aan de andere kant van de lijn.

Deze pagina is wo 13 januari om 15:35 voor het laatst gewijzigd